*

Thomas Elfgren - mistä milloinkin

Kaikki blogit puheenaiheesta Hyväksikäyttö

Seksuaalinen: häirintä, ahdistelu, hyväksikäyttö

Puolustusvoimat selittelee sitä, että miksi seksuaalisen häirinnän kohteeksi joutuneita on puolustusvoimissa niin paljon. Eikä puolustusvoimat tietenkään ole ainoa valtion laitos jossa seksuaalista häirintää on ilmennyt.

Blogisti Markku Nieminen kirjoitti: (seksijuttu)

"Tietenkin, mutta jokainen tietää ja voi päätellä että ehdollinen 'tuomio' raiskauksesta on paitsi olematon, myös uhria halventava, eikä missään tapauksessa ehkäisevä uusia em. rikoksia ajatellen. Päinvastoin niihin rohkaiseva."

Itse olen sitä mieltä, että aina kun on tehty seksuaalinen teko tapauksessa jossa voi olettaa, että toisella osapuolella ei ehkä ole ollut siihen suostumusta niin tekijä pitäisi tuomita.

Mistä sitten tuomitaan?

Helppoa: jos on kyseessä seksi, niin raiskaus. 

Länsimaisen kulttuurimme häpeäkohtia

 

Monet ihannoivat länsimainen kulttuuriamme ja pitävät sitä jopa muualle viemisen arvoisena. Ellei puhuta pakottamisesta länsimaiseen kulttuuriin, niin ainakin voimakkaasti halutaan taivutella muitakin siihen. Samalla saatetaan suhtautua väheksyvästi muihin kulttuureihin pitäen vain länsimaista kulttuuria mallikelpoisena. Tiedotusvälineet näyttävät tukevat kyseenalaistamatta tätä länsimaisen kulttuurin liberaaliversion paremmuuden kuvaa.  

 

Onko länsimainen kulttuurimme todellakin kaikessa ihailtavaa?

ILO:n 106. yleiskokous (osa 10)

C138 – työhön pääsemiseksi vaadittava vähimmäisikä &
C182 – lapsityön pahimpien muotojen kieltäminen ja välittömät toimet niiden poistamiseksi

Ihmisistä kaikkein haavoittuvimpia ovat ne, jotka eivät kykene puolustautumaan, tai ovat liian heikkoja vaatimaan oikeuksia itselleen. Seuraavaksi kirjoitan lapsityövoiman hyväksikäytöstä. Niputan neljä maata yhteen, koska kaikissa näissä tapauksissa on niin paljon samankaltaisuuksia. Oireiden ollessa samanlaisia, pitäisi myös lääkkeiden olla samanlaisia.

 

 

Varoituksen sana

Haluan antaa varoituksen sanan kaikille ihmisille. Jo kymmenien vuosien ajan, on mua käytetty hyväksi, monella tavalla. Ja sitä on ilmennyt monella tasolla.

Työkokeilu ja syrjintä työhakuprosessissa

Työkunnon selvittelyä

Miehen työkuntoa selviteltiin yhteistyössä Ortonin kanssa. Mies pääsi tuttuun yritykseen tälle ns. työkykyselvitysjaksolle. Mies teki aluksi lyhyempiä päiviä vain päivisin eli kuuden tunnin päiviä. Sitten miehelleni luvattiin töitä.  Pomo, P sanoi:” Jos pystyt tekemään kokonaisia työpäiviä vuorotyössä niin saat töitä.”

Talous ei nouse palkattomalla työllä

Hallitus aikoo lisätä työvoimapoliittisia aktiivitoimenpiteitä ja näin laajentaa palkattomien töiden tekemistä tässä maassa merkittävästi. Meillä on jo nyt runsauden pulaa erilaisten palkattoman työllisyyden muodoista.

Ranska kielsi seksin oston - Suomen seurattava perässä

Ranska on hyväksynyt seksin oston kieltävän lain. Lakia rikkovia uhkaavat jopa 3 500 euron sakot. Kiistely lakiesityksestä ehti kestää liki kaksi ja puoli vuotta.

Paritus on kielletty kaikkialla Euroopassa, mutta Ranskasta tuli vasta viides maa, joka kriminalisoi seksin ostamisen.

Toivottavasti Suomi on kuudes maa, joka lähettää kaupallisen seksin ostajille viestin, ettei toisen ihmisen keho ole kauppatavaraa. 

Homo mieite

Kipinä kirjoitukseen tuli, kun kerroin kansanedustaja Toimi Kankaanniemelle eläkeläisten arvokkaasta kohtelusta Espanjassa. Toimi pahoitti mielensä. Biologinen jäte=eläkeläiset, häiritsevät valtiomiehen uraa.

Joko kaikkivaltiaan toimesta, tai evoluution seurauksena ihmiskunnan aivoihin on istutettu eloonjäämiskoodi.  ”Hoida lapsiasi ja tunne vastuusi edeltävistä sukupolvista.

Vastaanottokeskusbisnes ulkolaisten konsernien rahasampona

Nyt on siis vastaanottokeskusbisneksellä päästy jo muutamassa kuukaudessa HUOSTABISNEKSEN kanssa samalle viivalle. HUOSTABISNES,joka ajettiin perheiden oikeuksia poistavien lakien kautta KUKOISTUKSEEN,vei 600-700 MILJOONAA VUODESSA 2006v.Tämän laittomuuksiin ja sosiaaliviranomaisten MIELIVALTAAN perustuvan BISNEKSEN hintalappu nykyään 1,4 miljardia,tuskin riittää koska ulkomaalaistaustaisia huostataan yhä enemmän,ja ne sijaislapset joita nyt suomalaisperheisiin aletaan rahalla sijoittamaan,maksatte myös te veronmaksajat.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä